My Favourite Collection er en lille webshop der sælger unikke puder af vintage tekstil og enkelte håndplukkede sager til boligindretning.

 

Pernille Hoffmann, owner of My Favourite Collection

Velkommen til My Favourite Collection en lille webshop med nøje udvalgt design og brugskunst til den personlige boligindretning. Shoppen er stiftet af mig, Pernille Hoffmann og er et resultat af min egen passion for smukke ting til hjemmet og en evig interesse for særligt det håndlavede og unikke.

My Favourite Collection består i øjeblikke af en række unikke og farverige puder, der passer smukt som dekoration i den nordiske boligindretning. Puderne er skabt af gamle håndbroderede tekstiler fra Vietnam som er kombineret med stof fra KVADRAT. Snart vil My Favourite Collection også indeholde andre produkter indenfor design og kunsthåndværk.

Her kan du læs mere om historien bag puderne.

Mine puder sælges primært her i netbutikken, men jeg deltager også i designmarkedet FINDERSKEEPERS – næste gang er i Aarhus d. 19.-20. marts og i Odense d. 30. april – 1. maj 2016.

Du er også meget velkommen til at komme forbi hos mig, hvis du ønsker at mærke og føle på puderne inden køb, men kontakt mig forud for dit besøg, så du ikke kører forgæves.

Tak fordi du kigger forbi

Med gode hilsner, Pernille

Ekspedition og spørgsmål:

Mandag til fredag: 9:00-15:00
Lørdag og søndag: Lukket
Tlf. (+45) 31 38 77 86

pernille@myfavouritecollection.dk